האמת חייבת להיאמר

החלטתי להיות חוקר כי חשוב לי להגיע לאמת. לא אוהב שקרים לבנים ,לא אוהב חצאי אמיתות ,לא. אני צריך הכל ככה ,חלק ,כמו 89 במבחן אבל זה בעצם היה 90 אוהב שהיא אמרה לי שהיא קיבלה שהוא אמיתי ולא מתייפיף. ונראה לי שגם הלקוחות שלי רוצים את האמת חזק לפנים כשהם פונים אבל הם מוכנים. כי אם יש משהו יותר – אלי. הם מוכנים לקבל את הבשורה שמפחידה אותם מכל גרוע מאמת קשה זו חוסר וודאות.
גלית הקטנה(ככה קראתי לה) הייתה נורא מודאגת,ואפשר לומר גם מבויישת.
מה מביא אותך אלי? שאלתי אותה ברוך. היא הסתכלה על הרצפה כל הזמן, כאילו שעשתה מעשה נורא”. אני חושבת, כלומר, אני חושדת, שבעלי הומו”. “אוקיי.ומה גורם לך לחשוב את זה?”
יש לו חבר טוב כבר כמה חודשים,והוא לא בן אדם של חברים טובים או חברים בכלל. בהתחלה הוא היה מתאמן איתו בסקווש פעם בשבוע ואז זה הפך לפעמיים בשבוע בשילוב עם בירה ולאט לאט הוא מבלה איתו יותר מאשר איתי.
“והחבר הזה, איך לומר, צעיר מאוד ונאה מאוד ואני מרגישה שאני נעלמת לו לאט לאט. כלומר ,גם כשהוא מסתכל עלי הוא לא כל כך רואה. אנחנו שוכבים וזה מכאני ומתנשקים פעם פעמיים ביום אבל משהו קורה לו ואני מפחדת לשאול. אתה יכול לבדוק לי את זה? אתה יכול כבר להגיד לי מה קורה?”
היא כמוני, גלית הקטנה, היא צריכה תשובות והיא לא ממתינה”. “עשית ניסיון לדבר איתו?” שאלתי. “אני מעדיפה שלא” היא סיננה. “אני חושבת על זה כבר כמה ימים ושמעתי עלייך כבר לא מעט המלצות. אני צריכה מישהו טוב שיפתור לי את הבעיה מהר, אתה יכול?” “בוודאי שכן”. היא נתנה לי את כל הפרטים שיוכלו לעזור לי במעקב ויצאתי לדרך.
עקבתי אחרי עודד בעלה יומיים מלאים וכבר התחלתי לחשוב שאולי גלית הקטנה טועה, אך ביום השלישי למעקב התברר לי שאני זה שטעיתי. הוא נכנס לאוטו בשעת לילה מאוחרת ונסע לכיוון המרכז, אני אחריו מנסה לא להיתקע ברמזור שיוריד אותי ממנו. הוא מחנה ואני מחנה אחריו ואז הוא מגיע למועדון. זה נראה שכולם שם גברים אבל אני לא ממהר לקפוץ למסקנות, נכנס איתו פנימה ואז רואה לפני מסיבה מטורפת, כזו שלא ראיתי הרבה שנים ועודד אחד שברגע כבר לא נראה הבחור המופנם שגלית סיפרה עליו, הוא נראה פורח. הוא מתנשק עם אחד הבחורים וממשיך לשולחן בר מלא במשקאות, הוא אמנם לא שותה אבל הוא בהחלט בסצנה. לא הייתי צריך יותר מזה כי אני מאמין שגם גלית לא צריכה, אבל החלטתי להישאר עוד שעה לראות איך דברים מתפתחים. התחילו איתי כמה בחורים תוך כדי אבל העיניים שלי כל הזמן היו עליו והראש שלי כל הזמן היה בגלית.
סימסתי לה כמו שהיא ביקשה וכתבתי לה בהודעה שהוא במועדון ושהיא צדקה, אני לא רואה בחור ספציפי אבל בהחלט יש סיפור עם בחור. מיד קיבלתי הודעה חזרה “תודה ,ירדה לי אבן מהלב”. שאלתי אותה אם היא בסדר ואם היא רוצה שאגיע והיא אמרה שלא. יום למחרת החלטתי לנסוע אליה הביתה כדי להביא לה את התמונות והדו”ח וגם כדי לראות לשלומה. היא לא הייתה שם ,האוטו לא היה שם והאופניים של הילדים לא היו בחוץ. “איפה את?” שאלתי אותה בהודעה. “עזבתי את הבית” היא ענתה.
בום. מכה בלב. האמת כואבת ואכזרית אבל לפעמים היא חייבת להיאמר.

שתפו את המאמר
מאמרים נוספים לקריאה
גבר עם נוצות
סיפורי חקירות

גבר עם נוצות

מתקרבת אלי בחורה צנומה ושברירית”.שחר “?אני שואל. “זאת אני .”היא יורה ויושבת. הסיפור חיים שלה מסובך מדי כדי לגולל על הכתב ורק הסוף שלו בעצם

קרא עוד »

לשיחת ייעוץ ראשונית ללא עלות

לשיחת ייעוץ טלפונית ללא התחייבות

התקשרו בכל עת 050-822-9561
או השאירו לנו פרטים

לשיחת ייעוץ טלפונית ללא התחייבות

התקשרו בכל עת 050-822-9561 או השאירו לנו פרטים